Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Nå blir jeg verdensstjerne!

Vi jobbet på spreng i hele går, Anne, Erik og jeg. Vi rigget, vi ryddet, vi lyssatte, vi kokte, vi stekte og vi lo! Nesten mest av alt LO!

 

I går ble de 3 første episodene av min amerikanske TV-kjøkken-serie spilt inn! Det føles helt uvirkelig!

Jeg hadde gruet meg sååååå lenge til den dagen. Øvd og øvd og øvd, terpet på engelsken, lest oppskrifter og fremgangsmåter foran speilet, lest inn lyd på telefonen, for høre på (og rette på) meg selv. DETTE MÅTTE BLI HELT PERFEKT!!

Da dagen endelig kom, var jeg skikkelig stressa og fokuserte kun på alle de tingene jeg IKKE kom til å klare. Typisk meg…

Dagen kunne ikke blitt bedre! Og jeg koset meg gjennom alle opptakene. Jeg følte jeg fløt helt naturlig gjennom alt sammen. Og det jeg hadde gruet meg mest til; Nemlig å klare å være meg selv og virke naturlig, samtidig som jeg «skulle være amerikaner», gikk som en drøm ?

anne og erik

 

Erik og Anne er film/teknisk ansvarlig og manusansvarlig i Noe For Nett Og de hadde ikke noe i mot at det ble kokt og stekt, som du ser. Her koser de seg med «Baked brie» 🙂

Slik så det ut i kjøkkenet mitt i går. Det er jammen ikke lite utstyr som må være på plass for å lage film!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Heldig med trynet der, Elisabeth 😛

image

image

Dette er et TV-kjøkken som tar for seg SUNN matlaging. 100% glutenfritt, uten raffinert sukker og andre hardt bearbeide råvarer. Jeg ønsker og vise verden at mat er godt og mat er gøy, selv når det er bra for kroppen din. Alt for mange tror at at sunn mat er både smakløst og vanskelig. Men det vil jeg motbevise. Og for å kunne formidle dette til så mange som mulig, har vi altså valgt å gjøre det på engelsk 🙂

image

I de tre programmene vi spilte inn i går laget jeg:

 

  • Baked Brie with fruits & nuts
  • Raw almond- & chocolate bites
  • Carrot cake cookies

image

image

På neste innspillingsdag står bl.a «Chocolate cake» og «Quinoa w/ sweet potato & coriander» på menyen. Jeg tar gjerne i mot forslag fra DEG, på hva mer jeg kan lage 🙂

Jeg er så fornøyd med dagen i går, og lettet og glad over å være i gang 🙂

 

Det flotte kjøkkenet er levert av Kjøkkengården i Fredrikstad 🙂

image

 

image

image

 

Så…. Nå blir jeg verdensstjerne! I hvert fall i mitt eget univers ?

 

 

 

Oppskrift

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto