Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Lavkarbo | Cakepops – sjokolade m/ sjokolade!

Nå er vi enda en dag nærmere helg enn vi var i går. I morgen er det lov å kose seg litt ekstra! Jeg vet at det noen ganger kan høres ut som om livet mitt kun dreier seg om at det skal bli helg. Det er ikke helt sånn, altså. Men siden jeg har et liv hvor ukedagene er fylt til randen med jobb, blogg, kurs, bok, trening og studier, så MÅ jeg sørge for å få i meg riktig næring for å orke å holde det tempoet livet mitt krever av meg. Og med fibromyalgi på pairene mine hos legen, er det sånn at jeg har det bra når jeg spiser riktig og ikke stresser! Det siste er nesten viktigere enn det første. Jeg kan spise så bra jeg vil, men hvis jeg begynner å stresse og bekymre meg, så kommer smertene med en gang. Noen ganger i så stor grad at jeg nesten ikke kan gå. Derfor er det veldig viktig for meg, og helt sikker for veldig mange andre der ute, å ha en ukeplan som du vet du klarer å gjennomføre, forberede morgendagen, spise riktig mat og få nok søvn. Søvn er så viktig. Det er virkelig en undervurdert helseeffekt. Jeg er selv en av de som ikke får nok søvn alltid. Jeg klarer liksom bare ikke å komme meg i seng, og det resulterer i en dårlige morgendag. Hver gang! Jeg har en jobb som jeg absolutt kunne spredd utover alle ukens syv døgn, men jeg har valgt å gjøre det jeg kan for å ha fri i helgene. Og jeg har lagt opp planen min slik at jobbingen min nesten bare foregår på dagtid. Bortsett fra de fire kursene jeg har hver måned, som praktisk for deltakerne løser seg best på kveldstid. Og da blir det fullt kjør fra klokka ringer 7.30 til jeg avslutter 16.00. Men nok om min hverdags planer og rutiner. Nå vil jeg dele enda en deilig oppskrift med dere, som dere kanskje kan ta med dere inn i den kommende helgen. Ps! Dette er mektige saker. Du behøver ikke å beregne mer enn én til hver.

Deilige lavkarbo cakepops med sjokolade!

Lavkarbo sjokoalde cakepops. bilde

Dette trenger du til 14 lavkarbo cakepops:

 

1 stk.  20cm-sjokoladekake (f.eks denne her som består av kun 250 gr sjokolade og 6 egg)

200 gr romtemperert naturell kremost

200 gr sukkerfri sjokolade til dypping (du kan også bruke sjokolade med min.80% kakaoinnhold)

14 cakepop-pinner (deu kan også bruke ispinner eller grillspyd)

Lavkarbo sjokolade cakepops. bilde   Lavkarbo sjokolade cakepops. bilde

Slik gjør du: 

-Smuldre opp sjokoladekaken (den må være helt avkjølt.

-Rør litt i kremosten, slik at den blir myk og bland den med kakesmulene.

-Nå kan du trille kuler på ca.40 gram og legge dem på et brett med plast eller bakepapir i bunnen.

-Stikk en cakepop-pinne inn i hver kule og sett hele brettet i fryseren mens du smelter sjokolade

-Sjokoladen smelter enklest ved at du hakker den opp først.

-Legg sjokoalden i en skål som tåler høy varme, og smelt i mikro eller over vannbad.

-Ta cakepopsene ut av fryseren og dypp én og én i den smeltede sjokoladen.

-Jeg bruker en dyp boks med sukker til å stikke pinnene ned i, da står de stødig. Du kan også bruke en bit isopor eller oasis.

-Og vips, så har du 14 deilige lavkarbo cakepops til helgekosen!

Lavkarbo sjokolade cakepops. bilde

Jeg har laget et påskehefte i år med 19 deilige oppskrifter på bl.a Twix, Kinderegg, sjokoladefontand, geléfigurer og mye annet godt! Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie og passer til deg som spiser lavkarbo uansett om det er for å være frisk eller for å gå ned i vekt. Heftet er også ypperlig for de med cøliaki og diabetes. Og du! Følg meg gjerne på Snapchat @frkholms.

Lavkarbo oppskrifter. bilde

I tillegg holder jeg kurs i lavkarbo matlaging og baking. Jeg reiser rundt i hele landet. Det kan du lese mer om ved å klikke på bildet under.

Lavkarbo kurs. bilde

Kjøkkengaarden fredrikstad. bilde

Oppskrift

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto