Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Lavkarbo, glutenfrie tortillalefser!

For meg er i hvert fall dette revolusjonerende!! 

For dere som leste bloggen min i går kveld, så vet dere at jeg oppdaget en oppskrift som nesten slo meg i bakken! Som sagt så har jeg ikke fulgt så VELDIG nøye med i lavkarboverden de siste 2 årene. Men at jeg skulle oppdage SÅ mye nytt, nye produkter, nye oppskrifter og nye triks, det hadde jeg aldri trodd!

Jeg kom over en liten videosnutt på Facebook som viste hvordan man laget lavkarbo-lefser til bl.a taco. Dette har jeg prøvd på sååååå mange ganger før med ulike typer melerstatninger uten hell. Alt har smakt EGG, hatt merkelig konsistens og ikke minst FALT FRA HVERANDRE FØR LEFSA NÅR MUNNEN!! Er ikke det bare superirriterende?? :-O 

Men hør nå!

Dette er hva jeg kom over på den amerikanske Facebooksiden. Jeg har riktignok gjort litt om på oppskriften for å få den til å passe mine kriterier!

Det eneste du trenger er:

1 blomkål

3 egg

En klype salt

Litt ferske urter (hvis du vil, for smakens skyld) Jeg brukte koriander, det var nydelig!

Slik gjør du: 

** Kjør blomkålen i en foodprossessor (til det ser ut som små riskorn)

** Ha det i en glassbolle og sett plastfolie over

** Kjør den i micro i 3 minutter

** Hell blomkålen over i et rent kjøkkenhåndkle og press ut så mye av vannet du klarer

** Ha den «tørre» blomkålen over i bollen igjen

** Tilsett 3 egg, salt og det krydderet du ønsker

** Sett topper på størrelse med 2-3 ss av blandingen på et stekebrett med bakepapir

** Klapp toppene helt flate, jeg fikk plass til 3 på hvert stekebrett

** Stek de på 180´c i 10 min. Ta ut brettet og snu lefsene

** Stek videre i 10 min. på den andre siden også

** FERDIG ** 

Fyll lefsa med hva du måtte ønske. Jeg hadde salat, avocado, paprika og karrikrydret kjøttdeig i går 🙂 

Oppskrift

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto