Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Lavkarbo | Bruschetta m/ ost og tomat

At jeg ikke har tenkt på dette før! Jeg ELSKER bruschetta! Det er det jeg stort sett valgte å spise til forrett hver eneste gang jeg var på restaurant tidligere. Altså da jeg fremdeles spiste loff og annet fint, masseprodusert brød. Bruschetta med hvitløksmør, ost, tomat og urter… Nå har jeg nettopp spist det! TIL FROKOST! Smoothiebowl´n som jeg hadde planer om, får bare vente til lunsj, hehe.  Vet du forresten at det uttales brusketta og ikke brusjetta? Jeg visste det ikke selv før for et par år siden.

Lavkarbo bruschetta. bilde

Og det beste av alt med denne deilige frokosten var at jeg hadde focacciabrød liggende fra tirsdagens bakst! Så det tok meg bare 10 minutter å få dette nydelige måltidet fiks ferdig. Ser det ikke godt ut? Oppskrift på lavkarbo focaccia finner du HER.

Lavkarbo bruschetta. bilde     Lavkarbo bruschetta. bilde

Dette trenger du til én person:

2 skiver lavkarbo focacciabrød (eller annet, godt brød)

1 ts hvitløksmør

50 gr revet ost

Litt friske urter (jeg brukte timian)

3 cherrytomater

Lavkarbo bruschetta. bilde

Slik gjør du: 

-Sett stekeovnen på 200°c og la rista stå inni.

-Skjær 2 tynne skiver av focacciabrødet.

-Legg skivene rett på rista inne i ovnen, da blir de godt stekt og sprø. La de stå i 7-8 minutter.

-Ta skivene ut og legg de over på et vanlig stekebrett med bakepapir på.

-Smør hvitløksmør på skivene og dryss over ost og urter. Stek videre i 7-8 minutter.

-Server varme med hakkede tomater på.

-Nyt!

Lavkarbo bruschetta. bilde

Jeg har laget et påskehefte i år med 19 deilige oppskrifter på bl.a Twix, Kinderegg, sjokoladefontand, geléfigurer og mye annet godt! Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie og passer til deg som spiser lavkarbo uansett om det er for å være frisk eller for å gå ned i vekt. Heftet er også ypperlig for de med cøliaki og diabetes.

Lavkarbo oppskrifter. bilde

 

Kjøkkengården Fredrikstad. Bilde

Oppskrift

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto