Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Golden Oreo Cake (OMG!)

Det er en stund siden jeg fikk en mail med spørsmål om jeg ville ha noen pakker med den nye Oreo-kjeksen «Golden». Og jeg skjønte jo med en gang at dette var noen som hadde tittet på bloggen min og som håpet jeg ville skrive noen ord om den kjeksen.

Kjeksen kom i posten, og ble lagt i skapet… Sammen med alt det andre som kommer i posten, og som jeg aldri ender opp med å bruke til noen ting… :-/            //Innlegget er sponset//

IMG_0243

Men, så har allikevel denne gyldne Oreokjeksen vært litt i underbevistheten min siden den ble putta i skapet, og nå bestemte jeg meg for å teste den ut. Skeptisk laget jeg en form for Oreokake, men valgte å endre smaksbildet HELT, og ikke bare bytte ut kjeksen i en vanlig oreokake med sjokolademousse etc.

IMG_0245

Her har jeg laget en bunn av 2,5 pakke Golden Oreo og 100 gr smeltet smør

IMG_0246

Så har jeg gjort det så enkelt at jeg har laget en jordbær-fromasje av 3 dl stivpisket kremfløte, 200 gr hakkede, ferske jordbær og 1 pk jordbærgelé (med halvparten av vannmengden)

IMG_0247

Oppå der igjen laget jeg en enkel sitron-fromasje av 3 dl pisket kremfløte og 1 pk sitrongelé (med bare halvparten av vannmengden) 🙂

Pyntet med knust oreo og ferske jordbær på toppen 🙂

IMG_0248

Også tenker du kanskje at det er litt juks å bruke «ferdig-gelé?  Og, ja… Kanskje er det det. Men juks er relativt. I dette tilfellet blir juks bedre enn ikke juks i mine øyne. Sitronfromasje laget på sitronsaft og sitronskall, blir ikke det samme. Og selv om Lars Lian mener noe annet (Sorry, Lars) så er jeg ikke enig i det 😛  Jeg er faktisk en av de (mange) som SAVNER den sitronfromasjen som var å få kjøpt i frysedisken i butikkene i hele min barndom <3

IMG_0249

Kaka ble svært godt tatt i mot på 17.mai-festbordet 🙂

 

Oppskrift

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto