Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Deilig brokkolisalat – Perfekt tilbehør i grillsesongen

Hei alle fine lesere! Jeg håper dere har en fin start på uka. Det har jeg! Fordi jeg har bestemt meg for at den skal være fin! Er ikke det litt kult. At hvis vi VIL, så kan vi faktisk bestemme oss for at vi skal ha det bra! Tanker-Følelser-Handling…. Start med tankene, for de avgjør følelsene, som igjen avgjør handlingen.

Jeg laget en buffet av salater til 17.mai-feiringens grilling. Og her deler jeg en av de med dere. Det var mange av gjestene som spurte etter oppskriften, og flere var overrasket over hvor godt RÅ brokkoli var!

IMG_0259

Her får du oppskriften på brokkolisalaten, og senere i uka deler jeg oppskriftene på alle de andre salatene også <3

IMG_0258

Til ca 8 personer

1 brokkoli

1/2 rød paprika

Til sausen:

1 beger creme fraiche (eller kesam/mager kesam)

1/2 ts chilipulver

1 ss honning

En klype salt

Litt pepper

Slik gjør du:

Rens og del brokkolien i bittesmå buketter

Del paprikaen i små terninger

Bland alle ingrediensene til sausen og rør inn grønnsakene

Server <3

Her er wt lite bilderas fra fra familiens 17.mai-feiring 🙂

IMG_0262

IMG_0266 IMG_0267

IMG_0269

Fineste venninna mi, Mona-Elise, som for øvrig blogger på Mellomrommet, og pappas kone, Tove 🙂

IMG_3771

Utrolig nok fikk vi et bord på Brasseri 74. Det  var temmelig fullt overalt i byen denne dagen, så det var bare flaks. Ungene spiste pizza og jeg prøvde å holde meg til den sunnere linja, selv om det var 17.mai (det gjelder for øvrig for kveldens grillbuffet) 😛

IMG_3772

IMG_3770

IMG_3767

Jeg elsker han er i dress….. <3 *hjerteriøya ……

IMG_3766

Jeg håper alle hadde en nydelig 17.mai-feiring 🙂

 

Oppskrift

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto